Klantenkaart

Met de klantenkaart van Wolf & Wolkje spaar je punten die je kan inruilen voor een tegoedbon van 10€, 25€ of zelfs 100€. Per bestede euro krijg je 1 punt, daarenboven kan je ook punten verdienen door onze webwinkel aan te raden bij vrienden of ons te volgen op Facebook of Instagram. 

De klantenkaart activeer je automatisch door een account aan te maken op de website of in de winkel. Telkens wanneer je erna een aankoop doet en inlogt via je account komen je punten er automatisch bij. In de winkel hoef je gewoon je naam te zeggen waaronder je het account hebt aangemaakt.

De klantenkaart is op naam en punten kunnen er enkel aan toegevoegd worden wanneer je online bent ingelogd in je account of je naam zegt in de winkel. Van eerdere aankopen of aankopen die door andere mensen zijn geplaatst kunnen er geen punten worden toegevoegd. Vergeet dus zeker niet in te loggen of het te vermelden aan de kassa van onze winkel in Antwerpen. Wijzelf kunnen noch online noch in de winkel manueel punten toevoegen, alles verloopt volledig automatisch. 

De klantenkaart is onbeperkt geldig. De tegoedbon die je ontvang voor ingeruilde punten is 1 jaar geldig. Deze werkt met een code en kan je onbeperkt gedurende 1 jaar gebruiken tot het bedrag is opgebruikt.

Tegoedbonnen kunnen niet worden omgeruild voor geld of omgezet worden in een cadeaubon.

Aankopen met een kortingscode of solden komen niet op de klantenkaart.